Tuesday, January 1, 2013

Assalamu'alaikum dear readers,
sedar tak sedar..harini dah masuk 1.1.2013.
geng2 KITA masing2 dah membawa dri ke haluan masing2.

~ ada yang mengambil peluang cuti sblum ke plkn utk bekerja menambah pengalaman.hihi nak kumpul duit buat apa tu ye adik ana n kak iqin?
~ ada yang jadi babysitter..kesian, penat dia kejar2 anak2 sisnya..takpa,yg penting elaun tiap2 bulan masuk..hihi eh salah. ikhlas ba kan kakak wani jd babysitter?hihi
~ ada yang tanam anggur dlm rumah..hihi jgn marah ye dila n bibi.
~ dan sy pula. tgh sedia2 dri  nk ke plkn this friday. sbnrnya berat hati gak. tp Allah tahu apa yg terbaikkn.

hmm walaupun baru sebulan terpisah, rs mcm jauh dah.. tp takpa.insyaAllah nnt ada masa, ada kelapangan. kita jumpa ye? though it seems impossible since masing2 busy. but kita cuba k?
 http://2.bp.blogspot.com/-w1qLdochp48/Teeihs-f-II/AAAAAAAAAHU/vCEiNirmPuc/s1600/kawan3.png

esk dah start sekolah dah.

mix2 pula rasa bila teringatkan zaman2 persekolahan ni.
macam2 kenangan dgn kwn2 n cikgu2..
kenangan dengan KITA paling best..hihi
tp bab2 ingat2 kenangan ni.saya agak fail sikit..hihi kan bi?
tp apa2 pun. zaman persekolahan merupakan zaman yang paling best. *diakui oleh parents sy.hihi
zaman persekolahan la kita boleh enjoy dgn friendship yang terjalin. ketawa sama2,sedih sama2,membantu sesama sendiri, nasihat-menasihati dan banyak lagi..hihi

so adik2. jgn malas2 pergi sekolah k. rugi tau. banyak yang adik2 akan miss out kalau tak datang sekolah.penting tau ilmu tu utk masa depan. so belajar rajin2. kesian kat ibubapa adik2 yg dah bersusahpayah nak hantar adik2 ke sekolah. buat la yang terbaik utk parents kita k, sebab tanpa mereka siapa la kita?

and one more thing. please support and help Palestin. and one of the easiest way u can do so is by..


k..Wassalam..^^

p/s - UAI mmg best!.





1 comments:

Noradilah A. H. said...

bca blog ne make feel nearer to u sis.. rindunyaaa~ Hmm insyaAllah kita msti gk jmpa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Contengan,Coretan,Nukilan, K.I.T.A Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template